Bedrijf

Broers Aalt en Kees Koster zijn de personen achter Gebroeders Koster V.O.F. Na ieder voor zich te hebben gewerkt in verschillende functies is in 2008 het bedrijf opgericht. Sinds 2015 is het in Biddinghuizen gevestigd. Het werkgebied omvat geheel Flevoland maar ook de aangrenzende provincies. Voor het transport en de kruidenoogst wordt tevens internationaal geopereerd.

Oorsprong in kruiden
Het bedrijf kent zijn oorsprong bij de oogst van kruiden voor verwerker VNK in Biddinghuizen. Sinds 2009 voert Gebr. Koster het oogstwerk van onder andere peterselie, kervel, koriander uit voor dit bedrijf. Daarnaast valt ook het onderhoud van de fabriek en het ontwikkelen en bouwen van speciale machines onder de werkzaamheden.

Multidisciplinair
Aalt Koster is al zijn leven lang werkzaam in de agrarische sector en heeft een opleiding voor industrieel onderhoud gevolgd. Eerst als zelfstandig medewerker op een akkerbouwbedrijf en later binnen de kruidenteelt en verwerking. Broer Kees volgde een opleiding tot lasser en constructiebank, gevolgd door een opleiding tot monteur. Ook haalde hij zijn papieren voor internationaal transport. Al deze verschillende disciplines worden gecombineerd binnen het bedrijf. Naast de kruidenoogst en het transport zijn constructie- en laswerkzaamheden een belangrijke tak. Het team wordt aangevuld door 3 vaste medewerkers en een groep van flexibele zzp’ers.


Metaalunie voorwaarden
Gebroeders Koster V.O.F. is lid van de Koninklijke Metaal Unie. De geldende leveringsvoorwaarden kunt u hier downloaden als PDF-bestand.

VKL certificaat
Voor het loonwerk en agrarisch transport is ons bedrijf VKL gecertificeerd.